Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσικής Θεσσαλονίκη

Τα μέλη του συγκροτήματος Tiny Two παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα μουσικής στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Πούλιος παραδίδει μαθήματα κιθάρας, η Κατερίνα Αντωνίου παραδίδει μαθήματα πιάνου και ο Δημήτρης Ράπτης παραδίδει μαθήματα κρουστών οργάνων. Διαβάστε παρακάτω τα βιογραφικά των δασκάλων.
Μαθήματα Μουσικής Θεσσαλονίκη

Γιάννης Πούλιος

Ο Γιάννης Πούλιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην κιθάρα σε ηλικία δέκα ετών. Από τότε μέχρι σήμερα,έχει πάρει μέρος σε πολλά μουσικά σχήματα και συγκροτήματα της πόλης και όχι μόνο.

Είναι session μουσικός τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, κυρίως σε hard rock, ακουστικά και full συγκροτήματα. Ταυτόχρονα παραδίδει μαθήματα ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας σε αρχάριους.

Κατερίνα Αντωνίου

Η Κατερίνα Αντωνίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονική. Σπούδασε κλασικό πιάνο και ανώτερα θεωρητικά. Ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία οκτώ χρόνια με live εμφανίσεις εντός και εκτός πόλης. Παραδίδει μαθήματα πιάνου και θεωρητικών σε μικρές και όχι μόνο ηλικίες.

Δημήτρης Ράπτης

Ο Δημήτρης Ράπτης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και παίζει τύμπανα και κρουστά από μικρή ηλικία. Συνεργάζεται εδώ και χρόνια με πολλά blues, rock και metal σχήματα της πόλης καθώς και με διάφορα μουσικά και θεατρικά εργαστήρια.
 
Δραστηριοποιείται τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις όσο και σε ηχογραφήσεις και ασχολείται με παράδοση μαθημάτων τυμπάνων σε αρχάριους και μέτριους σπουδαστές.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα μαθήματα μουσικής που προσφέρουμε, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Tiny Two, 2017 | Powered by Tinderbox